Özdilek

Kültür/Sanat

MEHMET ALİ OKUR KİT KOMİSYONUNDA

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

 

 

 

 

AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılan görev dağılımında Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu üyeliğine seçildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin en genç milletvekillerinden birisi olan Kocaeli milletvekili Mehmet Ali Okur'un daha ilk görev dağılımında böyle önemli bir göreve seçilmesi, Kocaeli AKP camiası içerisinde ve Mehmet Ali Okur'un seçim bölgesi olan Gebze, Darıca, Çayırova Dilovası'ndan oluşan "Gebze bölgesi"nde memnuniyetle karşılandı.

KİT Komisyonu, Kamu teşebbüslerini denetlemekle yükümlü bir komisyondur. Kamunun sermayesinin tamamına veya yarısından fazlasına sahip olarak ya da diğer yollarla, devletin ve diğer kamu tüzel kişilerinin yönetimine, yönetim organları vasıtasıyla hakim olduğu teşebbüs şeklinde tanımlanabilir. Kocaeli bölgemizde de onlarca faaliyet alanı içerisinde bulunan KİT'lerin, bölgemize daha faydalı bir hale getirilmesinde Mehmet Ali Okur'un faydalı olabileceği şimdiden dillendirilmeye başlandı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat