Özdilek

Siyaset

Mehmet Ali Okur’dan SGK İl Müdürlüğüne ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, bir süre önce göreve atanan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kocaeli İl Müdürü Nurettin Nacar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

26 Aralık 2012 Saat: 21:08
Mehmet Ali Okur’dan SGK İl Müdürlüğüne ziyaret
Mehmet Ali Okur’dan SGK İl Müdürlüğüne ziyaret

Milletvekili Okur’a Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaretinde AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri Şevki Demirci ve Ertuğrul Çırak, Gebze Belediye Meclis Üyesi Faruk Kılıç eşlik etti.


SGK çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Mehmet Ali Okur, sosyal güvenlik çalışmalarının önemine değinerek, SGK' nın çalışma alanının son yıllarda yapılan düzenlemeler ile daha da arttığını kaydetti. Hassas bir görevi üstlenen SGK' nın başarılı çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Milletvekili Okur, "Sağlık hizmetleri ödemeleri, sigorta işlemleri gibi çeşitli görevleri bulunan SGK, kalitesini artırmış daha verimli hizmetler vermeye başlamıştır. Geniş bir çalışma alanı bulunan SGK, yeni düzenlemeler sonrasında çalışma sistemini başarı ile uygulamış, hizmetlerini eksiksiz yerine getirmiştir. Bundan sonraki süreçte de aynı başarıyı sürdüreceklerine inanıyorum" dedi.

SGK İl Müdürü Nurettin Nacar ise, SGK’nın tek çatı altında birleşmesiyle, hem sağlık hem de sigorta hizmetlerinin daha iyi verildiğini belirtti. Nacar, Kocaeli SGK’nın her şeyden önce oturmuş bir kurum olduğunu, personel yönünden hiçbir eksikliklerinin olmadığını ifade etti, “Kurumu daha ileriye götürmek için her şey müsait, biz de bunu hedeflemekteyiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat