Özdilek

Siyaset

Medya Evi’ne ziyaretler devam ediyor

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Darıca Medya Evi’ne ziyaretler devam ediyor.

4 Şubat 2016 Saat: 23:10
Medya Evi’ne ziyaretler devam ediyor
Medya Evi’ne ziyaretler devam ediyor

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Darıca Medya Evi’ne ziyaretler devam ediyor. Gebze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü İpek Çulha ve CHP Darıca İlçe Örgütü Darıca Medya Evi’ni ziyaret etti.

Gebze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü İpek Çulha, Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Levent Altun ve gazetecilere vakfın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Vakfın geçtiğimiz yıl çok ses getiren İyilik Festivalini bu yılda yeni projelerle devam ettirdiklerini söyleyen Çulha özellikle sokaklarda mendil satan çocuklar ve ders ile sınava hazırlık kitap kampanyasına halktan destek beklediklerini söyledi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de medya evine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Böylesi bir güzel tesisin kazandırılmasında emeği olan herkese teşekkür eden CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ‘’Böylesi bir güzel tesislerin gazetecilere tahsis edilmesi gerçekten güzel bir şey. Bir ilçe başkanı olarak daima gazeteci dostlarımızın yanındayız. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Kocaeli, Türkiye genelinde en iyi yerel basınına sahip bir il. Böylesi bir basın gücünün ilimizde olması ise bizi oldukça mutlu ediyor. Halkın sıkıntılarını tarafsızca yazan, zor şartlarda mesleklerini yapmaya çalışan gazeteci dostlarımıza, bölgemize büyük destek verdikleri için teşekkür ediyoruz’’ dedi. 

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Levent Altun da ziyaretten dolayı teşekkür ederken, Darıca Medya Evi’ne herkesin sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi. Altun ; ‘’ gazeteci dostlarımızın bir kapısı da burası. Buraya tüm Kocaeli halkının sahip çıkması gerek. Bizleri ziyaret eden ve bizim yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Darıca Medya Evi’nde bir çok etkinlik yapılacak. Burada çok sayıda seminerler ve eğitimler olacak’’ dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat