Özdilek

Sağlık

Medical Park Gebze Hastanesi Darıca Karslılar Derneği Kadın Kollarını Bilgilendirdi!

Medical Park Gebze Hastanesi Karslılar Derneği Kandın Kolları Üyelerini ‘ Sigaranın Zararları ve Göğüs Hastalıkları ’ Semineri ile Bilgilendirdi.

27 Şubat 2013 Saat: 11:02
Medical Park Gebze Hastanesi Darıca Karslılar Derneği Kadın Kollarını Bilgilendirdi!
Medical Park Gebze Hastanesi Darıca Karslılar Derneği Kadın Kollarını Bilgilendirdi!
Darıca Karslılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Neşe ÇELİK ve üyeleri katılımı ile Darıca Karslılar Derneğinde Medical Park Gebze Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Hülya Bayiz’ in ‘Sigaranın Zararları ve Göğüs Hastalıkları ’ konulu seminerinde buluştular. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Hülya Bayiz yapmış oldu sunumda; Sigaranın içildikten sonra vücuda verdiği kalıcı zararlar, kanser, kronik üst solum yolları hastalıkları, sigaranın sebep olduğu kalıcı ve ölümcül hastalıklar. Pasif içicilerin riskleri. Sigara bırakma evreleri ve yöntemleri. Kronik üst solunum yolları rahatsızlığı, bronşit, nefes darlığı gibi yaygın ve sık karşılaşılan hastalıklar  hakkında bilgi verdi ve soruları yanıtladı. Seminer ile ilgili açıklama yapan Darıca Karslılar Derneği Kadın Kolları Başkanı ve Müdiresi Neşe ÇELİK ‘’Medical Park Gebze Hastanesi bölgemize katmış oldu değer ve yenilikler anlatmak ile bitmiyor. Sağlık bilgilendirmeleri konusunda bu ikinci seminerimiz. İlkini Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Bahattin Toptaşın kıymetli sunumu ile ‘’ Meme Kanser ve korunma yolları ile ilgili olarak Medical Park Gebze Hastanesinde almıştık. İkincisini derneğimize katılımı ile onurlandıran Göğüs Hastalıkları uzmanı Uzm.Dr. Hülya Bayiz’in sigaranın zararları ve göğüs hastalıkları semineri ile gerçekleştirdik.Toplumumuzun bilgilendirilmesi  hususunda desteğini esirgemeyen Medical Park Gebze Hastanesi Yönetimine ve emek verip bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Hülya Bayiz’e teşekkür ediyoruz" dedi.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat