Özdilek

Siyaset

Meclis’ten Uğurlu’ya destek

İl Genel Meclisinin eylül ayı son oturumunun ardından CHP grup odasında bir araya gelen meclis üyeleri, CHP Karamürsel başkan Aday Adayı Mustafa Asım Uğurlu’ya adaylığıyla ilgili başarı dileğinde bulundular.

6 Eylül 2013 Saat: 21:29
Meclis’ten Uğurlu’ya destek
Meclis’ten Uğurlu’ya destek

CHP Grup Başkan Vekili Ahmet Elmas , “Tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte adayımız Uğurlu’nun yanında olacağız. Her çalışmasında arkasında duracağız” dedi. Uğurlu ise, meclis üyesi arkadaşlarına desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “1970 yılından beri CHP üyesiyim. Bir dönem STK’lardaki görevlerim nedeniyle partiden ayrıldım. 2008 yılında yeniden üye oldum. Bir süre Karamürsel ilçe başkanlığı da yaptığını ifade eden Uğurlu, “Partili arkadaşlarımın isteği doğrultusunda aday oldum. 32 yıl sonra CHP’den Karamürsel İl Genel Meclisi üyesi seçilen tek CHP’liyim. Arkadaşlarımın bana verdiği bu göreve hayır diyemezdim. Karamürsel’de sosyal demokrat anlayışı inşa edeceğiz. Karamürsel’e CHP’nin altı oklu bayrağını dikmek için örgütümüzle birlikte canla başla çalışacağız” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat