Özdilek

Güncel

Mecidiye'de trafik eğitimi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri, can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Edirne İl Jandarma Komutanlığı Keşan ...

18 Ekim 2023 Saat: 13:05
Mecidiye'de trafik eğitimi
Mecidiye'de trafik eğitimi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri, can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Edirne İl Jandarma Komutanlığı Keşan İlçe Trafik Jandarması Timleri tarafından Keşan ilçesi, Mecidiye köyünde ikamet eden vatandaşlara yönelik "Temel trafik kuralları, Traktörlerde rops demirinin kullanımı ve önemi, tarım araçlarında üçgen reflektör ve dönerli flaşör lamba kullanımı, motosiklet ve motorlu bisikletlerde kask ve yelek kullanımının önemi" konularında eğitim verildi.

Eğitimde, trafik kurallarının önemi, trafikte dikkat edilmesi gereken hususlar, traktör ve diğer tarım araçlarının güvenli kullanımı, motosiklet ve motorlu bisikletlerin güvenli kullanımı gibi konular anlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat