Özdilek

Siyaset

Mazlumder’den Referanduma “Evet”

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


Mazlumder Kocaeli Şubesi üyeleri yaptıkları basın açıklamasıyla referanduma “Evet” diyeceklerini açıkladılar. Sabri Yalım Parkı’nda yapılan basın açıklamasında Mazlumder Kocaeli Şubesi adına Medine Küçük,  12 Eylül’de yapılacak referandumda halkı Anayasa değişikliğine “Evet” demeye davet ettiklerini söyledi.

 

 

Medine Küçük, karşılıklı bir inatlaşma ile yürütülen referandum kampanyalarının bir futbol fanatizmine dönüştüğünü söylerken, hak ve adalet uğrunda kaydedilecek olan en ufak bir gelişmenin dahi bu ülke insanları için önem arz ettiğini dile getirdi. Ülke olarak siyasi, askeri ve sivil yönden önemli günlerden geçildiğini ifade eden Küçük, yeni hazırlanan anayasanın kime ne yönde fayda sağlayacağı tartışmalarının da anlaşılmaz bir fanatizmin gölgesinde kaldığını dile getirdi.
 
12 EYLÜL REFERANDUMU’NA “EVET”
12 Eylül’de referanduma “Evet” diyeceklerini söyleyen Mazlumder Kocaeli Şubesi üyeleri, referanduma kadar tavırlarını bu şekilde sürdüreceklerini ancak asıl meselenin referandum sonrasında olduğunu söyledi. Mazlumder Kocaeli Şubesi adına açıklamalarda bulunan Küçük, yeni anayasanın halkın çoğunluğu ile oylamadan geçmesi halinde de hükümet icraatlarının takipçisi olacaklarını belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat