Özdilek

Ekonomi

Marsiad’dan Kocaeli Mimarlar Odasına ziyaret

MARSİAD Başkanı Bahri ODABAŞ, Kocaeli Mimarlar Odası Başkanı Prf. Dr. Kamuran ÖZTEKİNİ ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

13 Mart 2016 Saat: 00:00
Marsiad’dan Kocaeli Mimarlar Odasına ziyaret
Marsiad’dan Kocaeli Mimarlar Odasına ziyaret

Odabaş  ziyarette Mimarlar Odası Başkanı Öztekin’in  KOU Mimarlık Fakültesi dekanlığındaki başarılı hizmetlerini Mimarlar odasında da sürdüreceğine inandıklarını ifade ederek her geçen gün plansız yerleşim ve ranta dayalı yönetim nedeni ile trafiği sıkışan Kocaeli’nin  yeni bir şehircilik anlayışı ile çarpık sanayi ve yerleşime son verilmesini, bunun için sivil toplum kuruluşlarının sıkı bir diyalog ve işbirliği içinde çalışarak kenti yöneten siyasi iradeyi  kenti birlikte yönetmeye zorlaması gerektiğini ifade ederek her konuda Marsiad olarak Mimarlar Odası ile işbirliğine hazır olduklarını teyit etti.

 

Mimarlar Odası Başkanı  Öztekin,  nazik ziyaretinden dolayı Odabaş’a teşekkür ederek, Kocaeli’nin Merkezine konuşlanan AVM ler ve Üretim tesisleri nedeni ile çarpık Kentleşmeye devam ettiğini, ivedilikle bu problemin masaya yatırılarak, Kentin dinamikleri Sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, Esnaf ve duyarlı vatandaşlar, sıkı bir iletişim, ve dayanışma içerisinde çalışmak zorunda olunduğunu, bunun için Mimarlar odası olarak her türlü katkıyı sunacaklarını ifade etti.       

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat