Özdilek

Aşayiş

Marmaris’te 11 bin hektar orman kül oldu!

Marmaris'in Batı yakasındaki ormanların genelinde etkili olan yangın 7.  gününde çoğunluğu kontrol altına alınmasına rağmen, akşam saatlerinde Turgutköy Mahallesi Delikyol mevkiinde etkili oldu. MUĞLA (AjansCANKA)-  Marmaris'te dün öğ

4 Ağustos 2021 Saat: 10:05
Marmaris’te 11 bin hektar orman kül oldu!
Marmaris’te 11 bin hektar orman kül oldu!

Marmaris'in Batı yakasındaki ormanların genelinde etkili olan yangın 7.  gününde çoğunluğu kontrol altına alınmasına rağmen, akşam saatlerinde Turgutköy Mahallesi Delikyol mevkiinde etkili oldu.

MUĞLA (AjansCANKA)-  Marmaris'te dün öğleden sonra rüzgarın batıdan esmesiyle yükselen alevlere karşı, ekipleri karadan kıyasıya bir mücadele verirken, havadan da 1 helikopter yangının şiddetini düşürmeye çalıştı.  

Bir haftada yaklaşık 11 bin hektar ormanlık alanın yandığı tahmin edilen Marmaris’te vatandaşlar da lojistik destek noktalarından yangın savaşçılarının yemek, su, giyim gibi acil ihtiyaçlarını karşılamaya devam etti. Ekipler ise, rüzgarın durumuna göre yangının her an bitebileceği umuduyla canla başla mücadelesini sürdürüyor.

https://youtu.be/RdHosGcVUoM

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat