Özdilek

Ekonomi

MARKA’dan Kartepe’ye Özel Sunum

MARKA; Sosyal Kalkınma Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında, kar amacı gütmeyen kuruluşlara Kartepe Kaymakamlığı’nda projelerle ilgili özel bir sunum yaptı.

26 Aralık 2012 Saat: 20:21
MARKA’dan Kartepe’ye Özel Sunum
MARKA’dan Kartepe’ye Özel Sunum

MARKA Proje Uzmanı Ahmet Yazıcı’nın yaptığı sunuma; İlçe Halk Eğitim Müdürü Sadık İskender, S.Y.D.Vakfı Müdürü Nilüfer Yalınalp, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE sorumluları Uğurtan Özenç ve Bülent İmat katıldı.

 

Yazıcı; projelerin amacının, sosyal taraflar açısından fırsat eşitliğini temel alan hizmetler geliştirerek TR42 Düzey 2 Bölgesini (Kocaeli,Sakarya, Bolu, Düzce ve Yalova) daha yaşanabilir bir bölge yapmak olduğunu belirtti.

 

7.500.000 TL BÜTÇE

MARKA’nın; projelerle ilgili 7.500.000 TL. bütçe ayırdığını belirten Yazıcı,” Valilikler, Kaymakamlıklar, bölge, il ve ilçe müdürlükleri, belediyeler, odalar, STK’lar projeleriyle başvuru yapabilirler. Fakat derneklerin en az 6 ay faaliyetleri olmalı, belediyelerin de borçları bulunmamalı.”dedi.

 

Yazıcı ayrıca; projeler hazırlanırken nelere dikkat edilmeli, projeler hangi durumlarda ilave puan kazanır, proje süresi ne kadar olmalı gibi soruları cevapladı.

 

Son başvuru tarihi ise 22 Şubat 2013 mesai bitimi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat