Özdilek

Siyaset

MARJİNAL GRUBUN DENSİZLİĞİ

AKP İzmit ilçe teşkilatının gerçekleştirdiği danışma kurulu toplantısında akil insanlar heyetine yönelik protestolar damgasını vurdu.

21 Nisan 2013 Saat: 10:03
MARJİNAL GRUBUN DENSİZLİĞİ
MARJİNAL GRUBUN DENSİZLİĞİ
AKP İzmit ilçe teşkilatının 12. danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Leyla Atakan Kültür Merkezinde Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonunda gerçekleştirilen danışma kurulu toplantısına AKP Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Fikri Işık, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz katıldı. 
 
KENTİ DÜŞÜNMEDİLER 
Danışmada ayrıca AKP İzmit ilçe kadın kolları başkanı Aysel Demirtaş, AKP İzmit ilçe gençlik kolları başkanı Muharrem Tutuş, il genel ve belediye meclis üyeleri, mahalle ve köy temsilcileri katıldı. Danışma kurulu toplantısında konuşan AKP İzmit ilçe başkanı Ali Korkmaz "Bundan 10 yıl önce bu kenti şahsi ikballeri için düşünmekten kentimizi ve milletimizi düşünmemişlerdir. 1 yıl içinde bitecek olan Yahya Kaptan ve Kandıra sapağını da eleştireceklerdir. Onlar eleştirmeye devam etsinler. Ak kadrolar çalışmaya devam edecektir" dedi. 
 
MARJİNAL GRUP 
AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık konuşmasında "Çözüm sürecinin sabote edilmesine yönelik fikri ve fiili saldırılar var. Akil heyetinde insanları konuşturmama engelleme gibi marjinal bir grubun yaptığı bazı densizlikleri gördük. Bu Kocaeli değil,  Kocaeli bu değil. Bunu yapanlar belli. İşçi Partili, aşırı sol partili ve MHP'li küçük bir azınlık. Benim anlamadığım 12 Eylül öncesinde birbirini öldürenler bugün kola kola girmiş ve bu sürece karşı duruyorlar. Bunu anlamak mümkün mü? Biz bunun Kocaeli'yi yansıtmadığını çok iyi biliyoruz" dedi. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat