Özdilek

Güncel

Marina yaralarını sarmaya çalışıyor

Şiddetli lodosun vurduğu marinada oluşan yıkıntı ve hasar, onarılmaya çalışılıyor. Alandaki mekanların birkaç gün içinde çalışmalarına devam edeceği tahmin edilirken, en büyük zararı gören Yelken Kulübü’nün haftalarca kilitli

2 Şubat 2015 Saat: 17:48
Marina yaralarını sarmaya çalışıyor
Marina yaralarını sarmaya çalışıyor

2 gündür tüm kentte etkisini gösteren şiddetli rüzgar en büyük zararı marinaya vermişti. Bu alandaki korkuluklar ve köprülerden parçalar koparken, yükselen deniz seviyesi nedeniyle de bazı iş yerleri sular altında kalmıştı. Kimi teknelerde de hasar oluşurken en büyük zarar Yelken Kulübü isimli mekanda oluşmuştu. İşte meydana gelen tüm bu olumsuzluklar, yapılan çalışmalarla giderilmeye çalışıldı.

 

ZARAR 15 BİN LİRA
Tekne-restoranlar arasındaki en büyük hasarı gören Yakup Reis’te toplam zararın 15 bin lira olduğu tahmin ediliyor. Teknenin sahibi Yakup Kar ve aşçısı Ekrem Akyel, yaptıkları çalışmayla teknelerini onarmaya uğraştı. Zarar gören teknenin bir hafta içinde tekrar hizmete girebileceği öğrenildi. Diğer yandan, yükselen deniz seviyesi nedeniyle sular altında kalan Marina Kafe’de müşteri kabul etmedi ve suların tahliyesi burada da çalışma yürütüldü.

 

YELKEN KULÜBÜ İPTAL
Marina’da bulunan ve daha çok İstanbul’dan gelen zenginlerin gittiği bir mekan olma özelliğindeki Yelken Kulübü ise lodos nedeniyle en büyük zararı gören işletme oldu. Binanın çatısı uçarken mekanın içindeki eşyalarda hasar gördü. Yelken Kulübü’ndeki maddi hasarın tam olarak ne kadar olduğu bilinmiyor. Ancak yapılan çalışmalardan sonra Yelken Kulübü’nün diğer mekanların aksine hemen toparlanamayacağı ve birkaç hafta kilitli kalacağı anlaşıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat