Özdilek

Güncel

Mardin'li Hasan'ın yürüteçleri hayata bağladı

Mardin'de sakat hayvanlar için yürüteç yapan Hasan Kızıl ile iletişime geçen Tarsus Belediyesi hayvanlar için yürüteç temin ederek hayata bağladı.

17 Ocak 2020 Saat: 09:15
Mardinli Hasanın yürüteçleri hayata bağladı
Mardin'li Hasan'ın yürüteçleri hayata bağladı

Mardin'li Hasan'ın yürüteçleri hayata bağladı

Mardinden Tarsusa uzanan iyilik. Mardin'de sakat hayvanlar için yürüteç yapan Hasan Kızıl ile iletişime geçerek Tarsus belediyesi hayvanlar için yürüteç temin etti.

Mersin'in Tarsus ilçesinde farklı tarihlerde otomobil çarpması sonucunda yürüme yetisini kaybeden kedi ve köpeğe yürüteç alındı. Tarsus Belediyesi Barınağı'nda koruma altında bulunan ve kaza nedeniyle arka iki ayağı sakat kedi ile sol ön ve arka ayakları sakat olan köpeğin hareket kabiliyetini artırmak için ekipler çalışma başlattı. Ekipler, Mardin'de sakat hayvanlar için yürüteç yapan Hasan Kızıl ile iletişime geçerek hayvanlar için yürüteç temin etti. Küçük bisiklet tekerleklerinden yapılan yürüteçlere yerleştirilen kedi ve köpek yeniden hareket kabiliyeti kazandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat