Özdilek

Güncel

Manisa Selendi'de dere temizliği

‘Daha Temiz Bir Manisa’ hedefi doğrultusunda il genelinde çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Halılar Mahallesi’nde bulunan derede temizlik çalışması gerçekleştirdi.MANİSA (İGFA) -  Manisa ...

20 Kasım 2023 Saat: 18:05
Manisa Selendi'de dere temizliği
Manisa Selendi'de dere temizliği

‘Daha Temiz Bir Manisa’ hedefi doğrultusunda il genelinde çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Halılar Mahallesi’nde bulunan derede temizlik çalışması gerçekleştirdi.

MANİSA (İGFA) -  Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı bir çevre inşa etmek amacıyla il genelinde dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Selendi ilçesine bağlı Halılar Mahallesi’nde bulunan derede temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında dere tabanı ve kenarları temizlenerek, derede biriken zararlı maddeler toplandı. Mahalle sakinleri de çalışmadan memnun olduklarını belirterek MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat