Özdilek

Kültür/Sanat

MALİYEDEN İFTAR YEMEĞİ

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

                  Kocaeli Defterdarlığında geleneksel hale gelen iftar yemeği bu sene de yüksek katılımla gerçekleşti. Kocaeli Defterdarlığı ve Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanlarının geleneksel olarak her yıl düzenledikleri iftar yemeği uygulaması devam etti.

 

 

Defterdarlık sosyal tesislerinin yer aldığı taş binadaki yemekhanesinde düzenlenen yemeğe katılım yüksek düzeyde gerçekleşti.

 

Yemeğe Kocaeli Defterdarı Sayın Süleyman DAL, ilimiz Gebze ilçesinde inceleme yapmakta olan hesap uzmanları grubu ve Grup Başkanı Baş Hesap Uzmanı Murat ÜRKMEZ ile birlikte yedi adet hesap uzmanı, ilimizde incelemelerde bulunan Muhasebat Genel Müdürlüğü Başkontrolorü Mahmut CAN, Defterdar Yardımcıları Cahit Hamdi YAĞCI, Erdoğan TAŞCAN, Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürleri Kadir KOŞUCU, Şener ÖZTÜRK, Ayhan YAMAN ve diğer daire amirlerinin yanı sıra çok sayıda Defterdarlık ve Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanı ile aileleri iştirak etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat