Özdilek

Ekonomi

Mali Müşavirlerde Seminerler serisi

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda oda üyelerine ve stajyerlere yönelik eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor.

16 Kasım 2016 Saat: 07:12
Mali Müşavirlerde Seminerler serisi
Mali Müşavirlerde Seminerler serisi

Son olarak, Yeminli Mali Müşavir Recep Selimoğlu tarafından Kocaeli SMMM Odası üyeleri ve stajyerlerine yönelik, “Tek Düzen Hesap Planı-Muhasebe uygulamalarında yapılan hatalara” ilişkin eğitim semineri, oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Ymm Recep Selimoğlu Katıldı

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda, Kasım ayında da eğitim seminerleri doludizgin devam ediyor. Oda üyeleri ve stajyerlerine yönelik “Tek Düzen Hesap Planı-Muhasebe uygulamalarında yapılan hatalara” ilişkin eğitim semineri, Yeminli Mali Müşavir Recep Selimoğlu tarafından oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Stajyerlerden Talep Geldi

Seminer öncesinde açılış konuşması yapan Kocaeli SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, “geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz eğitimin ardından bugün yine Recep Selimoğlu üstadımızı ağırlamaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Özellikle stajyerlerimizden gelen yoğun talep neticesinde eğitimi gerçekleştirmeye karar verdik. Tüm üyelerimize ve stajyerlerimize katılımlarından ötürü teşekkür ederim.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Üyeler Ve Stajyerlerden Tam Not Aldı

2015 yılının ardından bu yıl da, Kocaeli SMMM Odası üyelerine eğitim veren, YMM Recep Selimoğlu ise yaptığı konuşmada, “Bugün yine sizlerle birlikteyiz. Meslektaşlarımla birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bugün “Tek Düzen Hesap Planı-Muhasebe uygulamalarında yapılan hatalara” ilişkin keyifli bir eğitim çalışması gerçekleştireceğiz.”Diyerek sözlerine başladı. Selimoğlu, yüksek enerjisiyle oda üyelerinden ve stajyerlerinden bir kez daha tam not aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat