Özdilek

Eğitim

Makina Mühendisleri İş Arama Seminerin de Buluştu.

Makin

15 Kasım 2012 Saat: 20:39
Makina Mühendisleri İş Arama Seminerin de Buluştu.
Makina Mühendisleri İş Arama Seminerin de Buluştu.

Seminer açılış konuşmasını yapan Gebze Makina mühendisleri odası başkanı Çetin TEMEL,İş ve staj bulma noktasında bir çok üyelerine destek olduklarını belirtti. Üyelere yönelik yaptıkları İnsan Kaynakları konulu etkinlikleri oda yürütme kurulu olarak çok önemsediklerini ve benzeri konularda belirli aralıklarla çeşitli çalışmalar yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Odadan yapılan açıklamaya göre, iş arama süreçlerinde desteğe ihtiyaç duyan gerek yeni mezun gerekse de profesyonel iş hayatı içerisinde yer alan mühendisler ve yakınlarına yönelik iş arama konusu hakkında bilinmesi gereken önemli noktaların anlatıldığı seminerde, özellikle yeni mezunlara yönelik iş arama ve işe başvuru süreçlerinde yapılan hatalar ve bilgi sahibi olunması gereken konular ele alındı. 30 katılımcının olduğu seminer Gebze TMMOB lokalinde gerçekleştirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat