Özdilek

Teknoloji

Makina mühendisleri 13.kez buluştu

Gebze Makine Mühendisleri Odası,üyeleri buluşturması, Bayromoğlu Resort otelde gerçekleştirdi.

23 Haziran 2014 Saat: 13:47
Makina mühendisleri 13.kez buluştu
Makina mühendisleri 13.kez buluştu

Bölgemizin en fazla üyesi bulunan ve en aktif demokratik kitle örgütlerinden olan TMMOB Gebze Makine Mühendisleri Odası, geleneksel hale getirdiği yeni ve eski üyeleri buluşturma, faaliyet raporu sunma,  tanışma ve görüş alış verişinde bulunma etkinliklerinde 13.üncüsünü Bayromoğlu Resort otelde gerçekleştirdi.

Makine Mühendisleri odası başkanı Çetin Temel ve  genç mühendislerden oluşan Yürütme Kurulu üyeleri Mehtap Sönmez, Sinan Yücel, Erdem Sinan Sapaz, Tanfer Yeşiltepe, Alper Savahil, Nazim Gürler, Sevda Saraç, Ali Suat Yilmaz ve  Serdar Üklimek  tarafından organize edilen Makine mühendisleri buluşmasına çok sayıda mühendis katılırken, yönetim kurlu adına bir konuşma yapan oda başkanı Çetin Temel, önümüzdeki dönem yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Temel, yeni bir eğitim merkezinin yakında faaliyete başlayacağının müjdesini de verdi.

Üyelere faaliyetleri anlatan bir de kitapçık dağıtıldı.

Makine mühendisleri Yönetim Kurlu üyesi Serdar Üklimek’e bir de sürpriz yaparak doğum günü pastası kestiler.Kokteyl sonrası mühendisler Başkan Temel ve yönetim kurulunu başarılarından dolayı kutladılar.

 

NHA/

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat