Özdilek

Aşayiş

Maket Trafik Polis Aracı, Bayramda yollarda

Sürücülerin kurallara uyması ve daha dikkatli davranmalarını sağlamak amacıyla, daha önce birkaç ilde değişik noktalara konulan Trafik Polis Aracı maketi, artık Kocaeli’nde de var.

26 Ağustos 2017 Saat: 12:59
Maket Trafik Polis Aracı, Bayramda yollarda
Maket Trafik Polis Aracı, Bayramda yollarda

Sürücülerin  kurallara uyması ve daha dikkatli davranmalarını sağlamak amacıyla, daha önce  birkaç ilde  değişik noktalara konulan  Trafik Polis Aracı maketi,  artık Kocaeli’nde de var.  Emniyet Genel Müdürlüğünün talimatı ile   ülke genelinde başlatılan çalışma  kapsamında  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince TEM Otoyolu, D-100 Karayolu ve D-130 Karayolunda , trafik akışının yoğun olduğu ve hız nedeniyle kazaların yaşandığı noktalara  polis aracı maketi kondu. Üzerinde  tepe lampası bulunan  araçların  belirlli noktalarda belirli  zamanlarda konulacağı, zaman zaman yerlerinin değiştirilerek başka noktalarda konulacağı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat