Özdilek

Güncel

Makam koltuğunda 5 dakika oturabildi

Yaklaşık 20 yıldır ilimizde görev yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, bir süre önce görevden alınmış, yerine Mehmet Kesen atanmıştı.

17 Eylül 2014 Saat: 17:32
Makam koltuğunda 5 dakika oturabildi
Makam koltuğunda 5 dakika oturabildi

Zanburkan, 16 Ocak 2014’de Ankara’da bakanlık emrine alınmıştı. Adnan Zanburkan, işe iade davası açtı.

Adnan Zanburkan, Kocaeli 2. İdare Mahkemesi’ne avukatı Sertif Gökçe aracılığıyla açtığı davayı kazandı. Mahkeme yapılan işlemin haksız ve hukuka aykırı olduğuna karar kıldı. Bu karar 31 Temmuz tarihinden itibaren Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tebliğ edildi ve tebligat sonucunda bakanlık tarafından karar uygulandı. Adnan Zanburkan, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak bakanlığın 28 Ağustos 2014 tarih ve 166830 sayılı onay ile tekrar eski görevine atandı. Atama onayı Valiliğe gönderildi, karar uygulandı. Ancak, Adnan Zanburkan’ın Kültür Müdürlüğü koltuğuna oturmasıyla, burayı terk etmesi bir oldu. Bakanlık, Zanburkan’ı geçici görevle yeniden Ankara’da görevlendirdi. Zanburkan, koltuğu tekrar Mehmet Kesen’e teslim ederken, Kocaeli İdare Mahkemesi’ne geçici atamanın durdurulması talebiyle dava açtı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat