Özdilek

Güncel

Mahalleler afete hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kocaeli Üniversitesi ve İl Afet ve Acil Müdürlüğü tarafından iş birliği protokolü imzalandı.

15 Ekim 2016 Saat: 21:13
Mahalleler afete hazırlanıyor
Mahalleler afete hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kocaeli Üniversitesi ve İl Afet ve Acil Müdürlüğü tarafından iş birliği protokolü imzalandı. Törene Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, KOÜ Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Akman, AFAD İl Müdürü  Salim Tekoğul, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. İmzalanan protokol ile Kocaeli’de oluşacak her hangi bir afet için mahalleler bilinçlendirilecek.Protokol imza töreninde Kocaeli’de afetlere karşı her an hazır olmamız gerektiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, biz ilgili çalışmaları sürekli gerçekleştiriyoruz. Bu imzalanan protokolle afetin her türlüsüne karşı vatandaşlarımıza eğitimler gerçekleştireceğiz. Proje kapsamında öncelikle bir pilot bölge belirleyecek ve eğitimlere başlayacağız. Afetlerde ilk müdahale her zaman çok önemlidir. Bu eğitimler ile bu müdahale için çalışacağız‘’ diye konuştu. Her iki kurum ile de birlikte çalışmaktan memnun olduğunu dile getirdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat