Özdilek

Aşayiş

Magandalara operasyon

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün, eğlence ve asker uğrulamalarında silahla havaya ateş açma olayları bir hayli arttı.

7 Ağustos 2017 Saat: 20:55
Magandalara operasyon
Magandalara operasyon

Ülke genelinde olduğu gibi Kocaeli’nde bu olaylarla ilgili yapılan ihbarlar üzerine, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü başra Asayiş ekipleri olmak üzere, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ve İlçe ekipleri ile birlikte uygulamalarda bulundu. 1 Ağustos ile 7 Ağustos arasında değişik noktalarda gerçekleştirilen uygulamalarda 4 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 17 adet fişek, 35 adet kurusıkı tabanca, 7 adet av tüfeği, 344 adet kurusıkı mermisi,  11 adet av tüfeği mermisi elegeçirildi. Ayrıca uygulamalada 3.37 gram esrar ve 2.07 gram bonzai elegeçirildi. 

Uygulama sonucunda 4 kişiye ruhsatsız silah kullanmaktan, 7 kişiye ruhsatsız av tüfeği bulundurmaktan işlem yapılarak 3 bin 500 lira para cezası kesildi. Kurusıkı tabanca kullandığı tespit edilen 35 kişiye toplam 34 bin 576 lira para cezası uygulandı.  Yine uygulamada 1 kişiye kullanmak için uyuşturucu bulundurmak, 1 kişiyede görevli memura hakaret suçuyla işlem yapıldı.  Toplamda 48 kişiye işlem yapılan uygulamanın bundan sonrada devam edeceği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat