Özdilek

Siyaset

"Liyakatsiz kadrolar iş başında"

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Uçar, iktidarın deprem afetini gerektiği gibi yönetemediğini söyledi.

22 Mart 2023 Saat: 00:40
Liyakatsiz kadrolar iş başında
"Liyakatsiz kadrolar iş başında"

"Liyakatsiz kadrolar iş başında"

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Uçar, iktidarın deprem afetini gerektiği gibi yönetemediğini söyledi
Ufuk BAGAN- Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Uçar ve ilçe yönetcisi Şahin Seydioğlu, İnternet Gazeteleri Derneği Kocaeli Başkanı Soner Kılıç'ı ziyaret etti.
Seçime ilişkin görüşler de ele alındı
İnternet Gazeteleri Derneği Kocaeli Genel Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette yaşanan deprem felaketinin yanı sıra 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerle ilgili görüşler de masaya yatırıldı. Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, " İktidar afeti yönetemedi. Yangın hala devam ediyor. Bu iktidarın bu yangını söndürmesi de mümkün değil. Kızılay ve AFAD örneği hala hafızlarda" dedi.

"Kocaeli'de 8 milletvekili alırız"
Seçimlere ilişkin görüşlerini açıklayan Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar şunlara değindi: "Biz Kocaeli'de 8 milletvekili alırız. Bu konuda iddialıyız. Biz kale kapılarına dayandık"
"Esnaf yok oldu, çekirdek aile hayal oldu"
Pandemi sürecinde yaşanan sıkıntılara da değinen başkan Uçar, "Bu süreçte esnaf per perişan oldu ve adet yok oldu. Ekonomik sıkıntılar çekirdek aileyi bozdu. Eskiden baba çalışır aileye bakardı. Şimdi bırakın evin kadınını çocuklar bile eğitim aldıkları saatler dışında çalışır hale geldi. İktidara geldiğimizde herşeyi eski durumuna getireceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat