Özdilek

Spor

Lig şöleninin ikincisi düzenleniyor

Masa tenisi, atletizm ve satranç müsabakalarına ev sahipliği yapacak olan Büyükşehir’in lig şöleninin ikincisi mart ayında gerçekleştirilecek

9 Şubat 2014 Saat: 13:50
Lig şöleninin ikincisi düzenleniyor
Lig şöleninin ikincisi düzenleniyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilkini geçen yıl düzenlediği ve 12 ilçeyi kapsayan lig şöleninin bu yıl ikincisini gerçekleştirecek. Kocaeli genelinde eğitim-öğretim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek lig şöleni, 6-21 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak. Lig şöleni kapsamında atletizm, masa tenisi ve satranç branşlarında müsabakalar düzenlenecek. Öğrenciler her üç branştaki lige okul takımlarıyla katılacak. Büyükşehir, liglerle ilgili organizasyonunu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütüyor.

 

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Geçen yıl ilki gerçekleştirilen lig şöleni, Kocaeli genelinde büyük ilgi gördü. Şölene çok sayıda okul katıldı.Büyükşehir Belediyesi öğrencilerin beden ve ruh sağlığına olumlu katkı yapmak, hızlı ve doğru karar verme yetilerini güçlendirmek ve özgüvenli bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen projenin büyük ilgi görmesi nedeniyle şölenin ikincisini gerçekleştirme kararı aldı.

 

GEBZE’DEN BAŞLAYACAK

Büyükşehir’in ikinci lig şöleni, 6 Mart Perşembe günü Gebze’de masa tenisi branşı ile start alacak. Masa tenisini sırasıyla atletizm ve satranç branşları takip edecek. Şölen, 20-21 Mart tarihlerinde İzmit Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanacak satranç branşı karşılaşmalarıyla sona erecek.

 

BAŞVURULAR BÜYÜKŞEHİR’E

Lig şöleni için başvuru süresi 24 Şubat Pazartesi günü başlayacak ve 5 Mart Çarşamba günü sona erecek. Başvurular, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin www.kocaeli.bel.tr resmi web adresi üzerinden verilecek “Ligler Başlıyor” linkindeki başvuru formlarıyla yapılacak. Okullar, liglerle ilgili tüm bilgiye de yine bu link üzerinden ulaşılabilecek.

 

ŞAMPİYONLAR GECESİ DÜZENLENECEK

Lig şöleninin tamamlanmasının ardından ise geçen yıl olduğu gibi ‘’Şampiyonlar Gecesi’’ düzenlenecek. Şölende, dereceye giren öğrenciler kupa ve madalyaların yanı sıra sürpriz hediyelerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun elinden alacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat