Özdilek

Güncel

Leyla Atakan ve Arkadaşları Anıldı

Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan ve arkadaşları anıldı.

11 Şubat 2014 Saat: 18:12
Leyla Atakan ve Arkadaşları Anıldı
Leyla Atakan ve Arkadaşları Anıldı

Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı olan ve trafik kazasında hayatını kaybeden İzmit Belediye Başkanı Leyla Atakan ve çalışma arkadaşları Feridun Özbay, Abdurrahman Yüksel ve İsmail Kolaylı Bağçeşme Mezarlığı’nda ve Fevziye Camii’nde düzenlenen etkinliklerle anıldılar.

 

ATAKAN HALKIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

 

İzmit Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen anma etkinliğine katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Leyla Atakan’ın üç yıllık belediye başkanlığı döneminde İzmit’in kaderini değiştirecek çalışmalar yaptığını ve halkın gönlünde taht kurduğunu ifade etti.

 

ÖRNEK SİYASETÇİ

 

Doğan “ Türk siyasetinin ilk kadın il başkanı ve İzmit'in ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan, Türk siyasi tarihinde önemli bir yere sahip, adil ve tarafsız yönetim anlayışı ile örnek bir siyasetçidir. Belediye başkanlığı yaptığı dönemde İzmit'e büyük katkılar sağlamış olan Leyla Atakan, yaptığı hizmetlerle bugün dahi İzmitliler tarafından hatırlanmakta, saygı ve minnet ile anılmaktadır” dedi.

 

İZMİT İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

 

Elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Leyla Atakan'ı anmanın, O'na saygı duyduğumuzu göstermenin en güzel yolu İzmit'i bir adım daha ileriye götürecek çalışmalara imza atabilmektir. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah bu dünyadan göçüp gittiğimizde iyi işlere imza atmış olmayı nasip etsin. İzmit'e unutulmayacak hizmetler vermiş Leyla Atakan'ı, çalışma arkadaşları İsmail Kolaylı, Abdurrahman Yüksel ve Feridun Özbay'ı aramızdan ayrılışlarının 43. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyorum"” dedi.

 

FEVZİYE’DE MEVLÜT OKUNDU

 

Bağçeşme Mezarlığı’nda düzenlenen törenin ardından Fevziye Camii’nde Atakan ve arkadaşları için mevlüt okutuldu. Mevlüt ardından Başkan Doğan vatandaşlara helva dağıttı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat