Özdilek

Ekonomi

Lastik-İş’in 5 yıldızlı oteli Büyükşehir Meclisi’nde

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin eylül ayı toplantısı yarın yapılıyor.

10 Eylül 2014 Saat: 17:32
Lastik-İş’in 5 yıldızlı oteli Büyükşehir Meclisi’nde
Lastik-İş’in 5 yıldızlı oteli Büyükşehir Meclisi’nde

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, izinli olup, Karadeniz turunda bulunduğu için Büyükşehir Meclisi, Başkanvekili Zekeriya Özak başkanlığında toplanacak. Çoğunluğu imar konularından oluşan 9 maddelik gündemin görüşüleceği Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Kocaeli Gölcük Başiskele Termal Turizm Merkezi Birliği’nin üye sayısı 4’ten 6’ya çıkarılıp seçim yapılacak.

Meclis toplantısında Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan ‘Köye Hizmet Şube Müdürlüğü’ isminin ‘Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü’ olarak değiştirilmesi raporu görüşülecek. Aralarında üstgeçitlerin ayaklarında bulunan 3 büfenin de bulunduğu toplam 6 adet işyerinin sözleşmeleri sona ermesi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’nin Belde A.Ş’ye devredilmesiyle ilgili komisyon raporları görüşülecek. Büyükşehir Meclisi’nde Başiskele Bahçecik Sahili’nde Lastik-İş Sendikası tarafından 6 bin 500 metrekarelik alana yapılacak 5 yıldızlı otel için hazırlanan planın onaylanması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun onaylanması bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
41780sahil 17.09.2014 13:12
Yangın Aktaş dış Ticarette çıktı. http://www.aktasdis.com/
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat