Özdilek

Ekonomi

Lastik İş, bayram müjdesi verdi

Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nin önceki günkü bayramlaşma programında Lastik İş Sendikası tarafından hayata geçirilecek 5 yıldızlı otelin bayram sonrası inşasına başlanacağı müjdelendi.

6 Ekim 2014 Saat: 17:17
Lastik İş, bayram müjdesi verdi
Lastik İş, bayram müjdesi verdi

Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nin bayramlaşma programı önceki gün şube binasında gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Şube Başkanı Tezcan Ay, yönetimden Yusuf Bayraktar, Ersin Aytekin, Murat Hacı, Ercan Yavuz  ile Brisa, Pirelli, Goodyear ve Kolsan'da çalışan sendika üyeleri ve işçiler katıldı.

Sendika üyeleri ile tek tek bayramlaşan Tezcan Ay, Lastik-iş Sendikası'nın Başiskele'de yaptıracağı beş yıldızlı otelin inşaatına ise bayramdan sonra başlanılacağını duyurarak, "Bunların hepsi hayal bile edemeyeceğimiz şeylerdi. Hepsi Genel Başkanımız Abdullah Karacan'ın dik duruşu sayesinde hayata geçiyor" şeklinde konuştu.

Abdullah Karacan sayesinde sendikanın günden güne büyüdüğünü de belirten Ay, 6 dönüm arazi üzerine yapılacak olan 6 katlı beş yıldızlı otel hakkında da bilgi verdi. Otelin önünde bulunan kafeteryanın da ihalesini aldıklarını söyleyen Ay, ülke gündemi hakkında ise, "IŞİD terörü ve buna bağlı göçün getirdiği sorunları kaygıyla izliyoruz. Umarız ki bu sorun bir an önce biter" dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat