Özdilek

Kültür/Sanat

Laptop Sevinci Oynattı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 6. sınıf öğrencilerine hediye ettiği laptoplar köy okullarında öğrenim gören öğrencilere ulaştı. Çubuklu Osmaniye Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri laptopları almadan önce darbuka çalıp, hep birlikte oynadı.
 
HEYECANDAN YERLERİNDE DURAMADILAR
Büyükşehir Belediyesi’nin bu sene ikincisini gerçekleştirdiği 6. sınıf öğrencilerine ücretsiz laptop dağıtım hizmeti bir çok okulda sevinçle karşılandı. Yaklaşık 7 bin öğrenciye ulaştırılan laptoplar Çubuklu Osmaniye İlköğretim Okulu’nda renkli görüntüler oluşturdu. Öğrenciler hayalini kurduğu laptoplara kavuşmadan önce heyecanlarından yerinde duramadı. Öğrenciler darbuka çalıp oyunlar oynadı.          
 
OYUNLAR OYNANDI
Okul bahçesinde darbuka çalıp hep birlikte oyunlar oynayan öğrenciler mutluluklarını ortaya koydu. 6. sınıf öğrencilerine okulun diğer öğrencileri de eşlik edince güzel sahneler ortaya çıktı. Öğrencilerden Beyzanur Bulut, Serap Turan ve Hüseyin Uzun laptop alacakları için çok heyecanlı olduklarını ve bu mutluluklarını oyunlar oynayarak yaşadıklarını söyledi.      
 
DEĞERİ PAHA BİÇİLMEZ
Çubuklu Osmaniye İlköğretim Okulu Müdürü Oktay Ayyıldız, 6. sınıfta öğrenim gören 20 öğrencilerinin olduğunu ve büyük çoğunluğunun daha önce kendine ait bilgisayarı olmadığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği hizmetin çok değerli olduğunu kaydeden Ayyıldız, yapılan hizmet ile öğrencilerin bilgiye daha kolay ulaşmalarını sağlayacağını ve değerinin paha biçilmez oldığunu ifade etti.
 
LAPTOPLARINA KAVUŞTULAR
Ardından laptoplarına kavuşan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. İsimleri tek tek okunan öğrenciler bilgisayarlarını aldı. Öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Evlerine mutlu ve hızlı adımlarla koşan öğrenciler artık kendilerine ait bir bilgisayarı olmanın hazzını yaşadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat