Özdilek
Yalçın Akbulut
Yalçın Akbulut

Lanet Olsun sana Amerika

Ortadoğuyu kan gölüne çeviren Amerika enkazı çevirdiği yerlerden kaçarak gitmeye başladı.

18 Ağustos 2021 Saat: 12:25

Ortadoğuyu kan gölüne çeviren Amerika enkazı çevirdiği yerlerden kaçarak gitmeye başladı.

  Irak'ta, Libya'da, Suriye'de her türlü rezilliği yaptığı gibi aynı olayları Afganistan Devletinede yaparak milyonlarca insanı katil Taliban’a emanet ederek 20 yıldır sürdürdükleri Taliban politikasından çıkarak yine Afganları 20 yıl geriye gönderdiler.

 

Nazira Karami adlı Afganlı gazetecinin Pentegonun yaptığı basın toplantısında Amerika'ya Afganistanın 2o yıl önceye dönmesine nasıl müsade ettiniz dedi.

 

Amerikanın yeni patronu 80 li yaşlarda doktora gitse akıl sağlığı önce kontrol edilip sonra rapor verilecek insanı Biden bizim ülkemizde seni mahkemeler doktor raporu almadan şahit bile kabul etmezler. Utanmadan Türkler bizim dostumuzdur diyecek kadar küçülerek, seçilebilmek için Ermeni diasporasının oyunu almak için verdiğin sözler sonucunda Ermeni soykırım yasasınıda sen kabul etmedin mi? aslında yok hükmündedir. Sende biliyorsun ki Türkler soykırım yapmadı çünkü kendi ülkenle karşılaştırdığın zaman Kızılderilleri katleden sizsiniz, Afganistan'da Küba'da Irak'ta Libya'da katledilip öldürdüğünüz insanlarla kendinizi mukayese ettiğinizde ne kadar barbar bir millet olduğunuzu aslında görüyorsunuz.

Sizinle aynı kafada olan Fransa bile Habeşistanda yaptığı katliamın hesabını veremediği gibi onlarda Türk düşmanlığını adete körükler kararlar aldığı bir gerçektir.

Bu nedir bilirmisin ey Biden efendi sizler tarih boyunca Türk İslam alemine yaptığınız haçlı zihniyetinde hiç geri kalmadınız ama her seferinde sopayı yediniz kıçınızın üzerine oturdunuz. Unutmayın ki bu millet ülke söz konusu olduğu zaman Gazi mecliste yek vucüt oluk Kuvayi Milliye  ruhunu hemen canlandırırlar.

 

Sen utanmadan şimdide Güney sınırlarımızda Kürt devleti kurmak için orada yaşayan kürtleri kullanıyorsun ama inan bir gün sizi de kullanacaklar ama senin yaşın bunu göremeyecek bu kadar günahsız çocukalrın ahı yerde kalmayacaktır. Sizler haçlı zihniyeti içinde boğulup gideceksiniz.

 

Türk milleti hiç bir zaman aman diyene vurmadı bu ülkenin kurucusu cephede haçlı zihniyetini taşıyanları tarihe gömdü. Ülkesini imar etti, Türk milletini Yurtta barış, Cihanda barış zihniyetiyle yaşamayı öğretti.Hiç ülkenin yöneteninin ayağına gitmedi hepinizi ayağına getirtti. Onun içindir ki hala bu milletin gönlünde yaşayan dünyada tek lider olduğunu gösteriyor.

 

Bu haçlı zihniyetine son vererek günahsız insanların ölümlerine sebep olmayın. En iyisi yaşınız geçtiği için cesediniz tıp bilimine bağışlayın da nasıl bir insan olduğun tarih sayfalarına geçsin.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Bayram öncesi nefes almak15 Nisan 2022 Saat: 10:26
Emekli o kadar yoksullaştı ki fitre ve sadakaya muhtaç duruma geldi.
Yazıklar olsun21 Mart 2022 Saat: 11:05
Bu dünya artık bir cehennem. Katır gibi sağlıklı adamlar yerine masum çocuklara yuva olalım, suçsuz günahsız yavruları ve ailelerini bu duruma düşüren kimler varsa gün yüzü görmesin.
Çanakkale destanı15 Mart 2022 Saat: 11:48
Çanakkale denilince insanın çok düşünerek bu mukaddes şehir de yatan insanların ülkemizin tüm şehitlerinde gelip ülkesini korumaya çalışan dedelerimiz olduğunu görmemiz çok mümkün
Artık bu katliama son verin10 Mart 2022 Saat: 14:44
Anadolu Selçuklu devletinin yıkılması ile dağılan beyliklerden Söğüt ve Domaniç'te kurulan Osmanlı Devletinin kendi küllerinden yeniden doğarak tarih sahnesinde yerini aldı.
İnsanlara barış ve gülümseme neden uzak7 Mart 2022 Saat: 11:24
Sabah kalktığımızda yaptığımız ilk şey dünya da neler oldu diye haber kanallarına sarılmak değil mi
Tüm Yazıları
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat