Özdilek

Güncel

Lahmacun siparişini götürürken acı kaza

Başiskele ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, lahmacun siparişini götürmekte olan gençlerin üzerinde bulunduğu motosiklet, kamyon altına girdi, 1 genç öldü, 1 genç ağır yaralandı.

4 Kasım 2013 Saat: 20:49
Lahmacun siparişini götürürken acı kaza
Lahmacun siparişini götürürken acı kaza

Korkunç kaza saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Bahçecik’teki bir kebapçıda çalışan Ömer Büyük (20) yönetimindeki, arkasında Abdulkadir Hazar’ın da bulunduğu 54 HT 496 plakalı motosiklet, Bahçecik Hürriyet Caddesinde kontrolü kaybederek büyük bir hızla 35 TCM 01 plakalı kamyonun altına girdi. Motosiklette ikisi de kasksız olan Ömer Büyük olay yerinde yaşamını yitirirken, arkasındaki Abdülkadir Hazar, ağır yaralı olarak KOÜ Hastanesine kaldırıldı.

YEĞENİ ÇIKINCA ŞOK OLDU

Kazada olay yerinde can veren Ömer Büyük’ü motosikletiyle birlikte sıkıştığı yerden çıkarmak için olay yerine gelen itfaiye ekibinde görevli Aslan Büyük, ölen gencin öz yeğeni olduğunu görünce büyük bir şok yaşadı. Yeğeninin cansız bedenini görmeye dayanamayan itfaiye eri Aslan Büyük, arkadaşları tarafından olay yerinden güçlükle uzaklaştırıldı. Vatani görevini yapmaya hazırlanan Ömer Büyük’ün Bahçecikli Şaban Büyük’ün oğlu olduğu öğrenildi. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat