Özdilek

Güncel

KYÖD’ün 66. Çalışma dönemi başlıyor

Kocaeli Yüksek Öğrenimliler Derneği (KYÖD) Başkanı Haşmet Belen önceki gün düzenlediği basın toplantısında KYÖD’ün 30 Eylül Pazartesi günü 66’ncı çalışma döneminin başlayacağını belirterek,

28 Eylül 2013 Saat: 18:41
KYÖD’ün 66. Çalışma dönemi başlıyor
KYÖD’ün 66. Çalışma dönemi başlıyor

YÖD Başkanı Haşmet Belen dün KYÖD Sosyal Tesisleri’nde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirdi. KYÖD’ün 30 Eylül Pazartesi günü saat 18.00’de 66’ncı çalışma döneminin başlayacağını açıklayan Haşmet Belen, yeni çalışma dönemindeki hedeflenen faaliyetleri de paylaşarak herkesi KYÖD Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek açılış törenine davet etti. 
“ROL ALABİLİRİZ”
Kahvaltının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Haşmet Belen, 66 yıllık bir yolculukta geçmişte olduğu gibi bundan sonra da KYÖD’ün sağduyulu, özgür, yapıcı görüşlerini ve önerilerini hiç çekinmeden kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğini kaydederek, “STK’larla ilişkiler güçlendirilecek, kent lehine girişimlerde işbirliği imkanları aranacaktır. Birikimlerimizi her görüşten ve konumdaki ilgilerle paylaşmaya hazırız. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde kent yönetimine aday olanların düşüncelerini ve projelerini paylaşmasında rol alabiliriz” şeklinde konuştu. 
“ARAMA KONFERANSI”
Yeni çalışma dönemi ile birlikte 2013 yılı KYÖD Pişmaniye Dergisi’nin açılışta ücretsiz olarak dağıtılacağını, sonradan da STK’lara, kamu kurumlarına ulaştırılacağını da ekleyen Belen, “Kent ve ülke gündemiyle ilgili pek çok konuda mesleklerinde uzman ve yetkili konuk yazarlarımız bin adet basılacak dergimizde makaleleriyle yer almıştır. Genç KYÖD, çalışma dönemi 28 Eylül Cumartesi günü 13.30’da başlayacak. Gezi Parkı olayları nedeniyle ertelediğimiz ‘Kocaeli 2050 Vizyonu’ arama konferansı da tekrar bu dönemde gündeme gelecektir” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat