Özdilek

Turizm

KYÖD’ten İstanbul Kültür Turu

KYÖD Kültür Sanat Komisyonu İstanbul Anadolu yakasındaki tarihi ve turistik yerlere programladığı geziyi, ağır hava koşullarına karşın haftasonu gerçekleştirdi.

25 Aralık 2012 Saat: 23:19
KYÖD’ten İstanbul Kültür Turu
KYÖD’ten İstanbul Kültür Turu

       Koordinatörlüğünü KYÖD Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Fatih Çağlar, sözcülüğünü Av. Didem Turan, Basın ve Halkla İlişkiler sorumluluğunu Şahan Vacit Çelik’in yaptığı ve Seval Çizmeci, Doğan Kiper, Gül Anasal, Ahmet Yaşar Tezulaş ve Fehmi kurşun’un görev aldığı KYÖD Kültür Sanat Komisyonu İstanbul Anadolu yakasındaki tarihi ve turistik yerlere programladığı geziyi, ağır hava koşullarına karşın haftasonu gerçekleştirdi. Acarlar seyahatten sağlanan turizm belgeli bir araç ile yapılan gezide katılımcılar, Beylerbeyi Sarayı, Küçüksu kasrı ve Hidiv Köşk’ünü gezdiler. Anadoluhisarı Öğretmen Evinde öğle yemeği, Kanlıca’da meşhur ballı kanlıca yoğurdu yiyen ekip son olarak çamlıca tepesine çıkarak gezinin keyfini yaşadılar.KYÖD Kültür ve Sanat Komisyonu organizasyonuyla güzel ve anlamlı bir haftasonu yaşayan gezi severler, başta KYÖD Başkanı Haşmet Belen olmak üzere KYÖD Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat