Özdilek

Ekonomi

KYÖD’ten Derince liman işçilerine destek geldi

KYÖD Kocaeli’ndeki STK lara örnek oluyor. Derince Limanı için 15 Mayıstan bu yana eylem yapan Liman-İş Sendikası Eylem çadırını ziyaret ve destekleri taktir topluyor.

21 Mayıs 2014 Saat: 18:04
KYÖD’ten Derince liman işçilerine destek geldi
KYÖD’ten Derince liman işçilerine destek geldi

28 Mayıs’ta özelleştirme ihalesi yapılacak olan Derince Limanı için 15 Mayıstan bu yana eylem yapan Liman-İş Sendikası Eylem Çadırına KYÖD Başkanı Haşmet Belen, Başkan Yardımcısı Fügen Avdan, Sayman Cumhur Küçükbalkan, Üyeler Bülent Altınyaz ile Fatih Çağlar ile  KYÖD 2006 - 2008 Başkanı Semra Başlak destek ziyaretinde bulundu.

 KYÖD Yönetimi Liman-İş Yönetimine özelleştirmeye ve bu işlemin doğal sonucu olan taşeronlaşmaya karşı haklı mücadelelerinde yanlarında olduklarını ifade ettiler.

 Ayrıca özelleştirme sonrası yapılması planlanan büyük kapsamlı deniz dolgusunun ekosistemin dengesini bozması ve çevre sorunlarına yol açacağı endişesi dile getirildi. Bu bağlamda Sendika Başkanı Bülent Aykut ile bu konuda yetkin Demokratik Kitle Örgütlerinin KYÖD’de ortak bir çalışma yapılması noktasında görüş birliğine varıldı. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat