Özdilek

Kültür/Sanat

KYÖD kitap dünyasında

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD ) Kültür ve Sanat Komisyonu her yıl olduğu gibi bu yıl da kitapseverleri kitaplarla buluşturdu.

17 Kasım 2014 Saat: 17:56
KYÖD kitap dünyasında
KYÖD kitap dünyasında

Kültür ve Sanat  Komisyonu Basın ve Propaganda Sözcüsü Vacit Çelik rehberliğinde  Kılıçbey Seyahat’ten sağlanan   Seyahat belgeli  bir yaşındaki araç ile 16 Kasım Pazar günü  33  Uluslar arası  İstanbul – TÜYAP  Kitap Fuarı’na  giden kitapseverler  yüz binlerce kitabın arasında kitap kokusu ile güzel saatler geçirdiler.

 

Kitapseverler  ilk olarak ÇYDD Kocaeli Şube Başkanı Gülçen Müşteceplıoğlu’nun oğlu Barış Mücteceplıoğlu ‘nu ziyaret ederek kitap imzalattılar ve  söyleştiler.

 

Daha sonra  Can Dündar ve Deniz Gezmiş’in  abisi Hamdi Gezmiş  birlikteliğinde hazırlanan ‘’Abim Deniz ‘’  adlı kitabın imza törenine  oradan da kitap ile ilgili  düzenlenen büyük ilgi gören söyleşiye katılan KYÖD ekibi gün boyunca  Sinemamızın 100. Yıl sergisi başta olmak üzere   resim, fotoğraf, heykel  sergilerini de özenle ve keyifle gezdiler Anlamlı ve güzel bir gün değerlendiren kitapseverler  başta KYÖD  Başkanı  Turgay Yılmaz  olmak  üzere   KYÖD Yöneticilerive Kültür Sanat Komisyonu üyelerine teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat