Özdilek

Güncel

KYÖD’DE BRİÇ ŞENLİĞİ

Kocaeli’nin 66 yıllık Sivil Toplum Örgütü Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği ( KYÖD ) , Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi Briç Spor Kulübü Derneği işbirliği ile güzel bir etkinliğe daha imza attı.

24 Aralık 2013 Saat: 14:22
KYÖD’DE BRİÇ ŞENLİĞİ
KYÖD’DE BRİÇ ŞENLİĞİ

KYÖD Başkanı Haşmet Belen, Kocaeli Briç İl Temsilcisi Hüseyin Büyükyıldız   ile Mustafa Kolaylı’nın başkan olduğu Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi  Briç Spor Kulübü   Derneği   yöneticilerinin katkılarıyla  KYÖD 7. Geleneksel Briç Turnuvası  KYÖD sosyal tesislerinde yapıldı.

Saat 14.00 de başlayıp akşam saat 18.00 de tamamlanan ve 2 grup halinde yapılan turnuvaya Kocaeli ve çevre illerden toplam 74 briç sporcusu katıldı.

Turnuva sonucunda  KYÖD  Başkanı  Haşmet Belen  ve  Briç Spor Derneği yöneticileri tarafından   Yön 1 ve 2 ,  Senyor , Mix ve KYÖD  dallarında birincilere  kupaları  verildi.

Turnuva sonucunda

KYÖD Birincisi                        Emin Oktay – Aziz Tezel 

Yön  KG 1.si                Hakan Cimşit  -  Abdulhamit Yıldız

Yön KG 2. si                Zeki Adamey  - Tahsin Özkan,

 Yön   DB 1. si                         Ahmet Köksal Alkılıç – Selman Agas

 Yön  DB 2.cisi                        Ertunç Tokarlı-Yaman Yazgan,

Senyör 1.cisi               Burhan Cahit Doğan – Cihat Demirel   

Mix  1.cisi                   Şebnem  Tetik- Vecdi Dabanoğlu.                      

KYÖD ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Briç Spor Derneği birlikteliğinde gerçekleştirilen etkinliğin ödüller dağıtım töreninde söz alan KYÖD Başkanı Haşmet Belen “66 yıllık sivil toplum örgütü olarak hayatımızı güzelden yana etkileyecek bir dizi etkinlikleri hayata geçiriyoruz. Bugün de gün boyunca Briç sporuna gönül vermiş 74 seçkin sportmen ile bu çatı altında bir başka güzelliğe imza atmış olmaktan mutluluk duyuyorum. KYÖD yönetimimiz ve üyelerimiz adına başta Briç Sporu Derneği yöneticileri olmak üzere KYÖD 7. Geleneksel Briç Turnuvamıza katılarak bizleri onurlandıran sporcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi  sunuyorum‘’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat