Özdilek

Ekonomi

KYMD’de başkan Metin Alan

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, ilk olağan genel kurulunu geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli Ticaret Odası’nda gerçekleştirdi. Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda, kurucu başkan Tahir Metin Alan, seçilmiş başkan oldu.

1 Mart 2015 Saat: 18:08
KYMD’de başkan Metin Alan
KYMD’de başkan Metin Alan

Kocaeli Ticaret Odası öncülüğünde, Körfez ve Gebze ticaret odalarının da destekleriyle kurulan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği’nde (KYMD) ilk olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Kocaeli’de faaliyetlerini sürdüren müteahhitlerin bir çatı altında toplanması, Türk ekonomisinde kaldıraç vazifesi üstlenen inşaat sektöründe yaşanan sıkıntıların çözülmesi amacıyla faaliyetlerine başlayan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği’nin bu özel gününde, kendisi de kurucu üyesi olan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ da yer aldı.

 

BİR ARADA OLMALIYIZ’
Olağan genel kurulun açılış konuşmasını gerçekleştiren kurucu başkan Tahir Metin Alan, “Kentteki tüm müteahhitlere ulaşma hedefimiz var. Ne kadar büyürsek o kadar fazla sesimiz çıkar. Artık bu şehrin imar durumunun ne olduğunu anlatmamız, kentin ulaşımı ve bütün altyapısıyla ilgilenmemiz lazım. Bu derneğin zaman içerisinde çok daha işlevsel hale geleceğine inanıyorum. Evvela güçlü ve bir arada olmaya dikkat etmemiz lazım” ifadelerine yer verdi.

 

MÜTEAHHİTLİĞİN KURALI OLMALI
Akabinde konuşan Başkan Özdağ ise inşaat sektörünün Türk ekonomisindeki yerine dikkat çekerek birlik ve beraberliğin de önemine vurgu yaptı. “İnşaat sektörü 200 ana kademeyi hareketlendiriyor. İstihdamda da sünger görevi görüyor” ifadelerine yer veren Özdağ, “Artık müteahhit olmanın kuralı, koşulu, kaidesi mutlaka oluşturulmalı” dedi. Konuşmaların ardından seçime geçildi.

 

KYMD’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Ahmet Hakan Hocaoğlu, Faruk Mamik, Fatih Haldız, Mehmet Olhan, Cengiz Kavşut, Mert Pekdemir, Halil İbrahim Alkanat, Gökmen Deli, Engin Taşkıran, Habib Karabacak, Yavuz Ünsür, Mehmet Erdoğan, Mustafa Öztürk, Recep Öztürk, Halil Olgun, Köksal Söğüt, Rıfat Bekir Bekiroğlu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat