Özdilek

Kültür/Sanat

Kuyumcuların Başkanı, altın alanları uyardı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Cemalettien Tüysüz başkanlığındaki Kocaeli Kuyumcular Derneği’nin yeni yönetimi, üyeler araksındaki dayanıyma ve işbirliğinin yanında, müşterilerin haklarını koruyacak önemli çalışmalara imza atıyor.

Kocaeli Kuyumcular Derneği Fiyat Komitesi Üyeleri Şenol Mandacı ve Haluk Mamik ile birlikte açıklama yapan Tüysüz, vatandaşları altın alışverişlerinde dikkatli olmaları konusunda uyardı. Derneğin aldığı karar doğrultusunda altın fiyatlarının her gün belirlendiğini ifade eden Başkan Tüysüz , altını düşük fiyattan satan kuyumcuların düşük ayarda mal sattıklarını belirtti ve vatandaşların bu konuda duyarlı davranmalarını istedi.

Müşteri kazanırken kuyumculuğun itibarının zedelendiğini belirten Tüysüz, düşük fiyattan altın satanları vatandaşların Kocaeli Kuyumcular Derneği’ne şikayet edebileceklerini hatırlattı. Amaçlarının kuyumculuğu en iyi noktaya taşımak olduğunu belirten Tüysüz, aldıkları kararları yaptıkları ziyaretler sonucunda kent yöneticilerine de ilettiklerini dile getirdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat