Özdilek

Ekonomi

Kuyumculardan açıklama

01.02.2014 tarihinde tüm yurtta kredi kartları ile taksitli alışverişlerin sonlandırılmış olması gündem olmuştur.

18 Şubat 2014 Saat: 09:53
Kuyumculardan açıklama
Kuyumculardan açıklama

Kocaeli Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Bayram yaptığı açıklamada şu görüşelere yer verdi: "

Taksitli alışveriş imkanı normal ticari kurallar içerisinde tüketicilere kolaylığı ve alışveriş rahatlığı olarak hayatımıza girmiştir. Fakat bu uygulama zaman içerisinde suiistimal edilip haksız kazanç, haksız rekabete yol açtığını, haksız bir şekilde mesleğimizin post tefeciliğine konu olduğunu nihayet kamu otoriteleri görmüş gereğini geçte olsa yaptığına inanıyoruz.

            Sektör içerisindeki %10’un yapmış olduğu hatalı kusurlu işlemlerin tüm sektöre mal edilmesinden diğer meslektaşlarımız rahatsız olmuş, mağdur olmuş, itibar kaybına maalesef uğramışlardır.

            Geldiğimiz noktada işini ve mesleğin etik değerleriyle var olan %90’lık dilimdeki arkadaşlarımız uygulamadan pek memnun olmasa dahi bir temizlik hatta arınma olarak görmekte, mesleğin son 10 yıl içerisinde yozlaşan bozulan değerlerinin tekrar kazanılacağına olan inancımızı taşıyoruz. Yerel basın mensuplarının aracılığı ile kamuoyunun dikkatine sunarız."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat