Özdilek

Güncel

Kütahyalı Evliya Çelebi'nin torunlarına Bursa gezisi

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, Kütahya Belediyesi'nin organizasyonuyla “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında Bursa’ya giden vatandaşlar Kütahya dönüşünde karşıladı....

29 Eylül 2023 Saat: 14:05
Kütahyalı Evliya Çelebi'nin torunlarına Bursa gezisi
Kütahyalı Evliya Çelebi'nin torunlarına Bursa gezisi

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, Kütahya Belediyesi'nin organizasyonuyla “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında Bursa’ya giden vatandaşlar Kütahya dönüşünde karşıladı.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediyesi, “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında Bursa gezilerini sürdürüyor.

Mahallelere özel çekilişlerle geziye gitmeye hak kazanan Kütahyalılar, Bursa'da Ulu Cami, Emir Sultan Hazretleri Türbesi, 'Panorama 1326 Bursa' Fetih Müzesi, Cumalıkızık, Yeşil Türbe, Tophane, Orhan Gazi Türbesi, Osman Gazi Türbesi ve Koza Han gibi birçok tarihi ve kültürel yeri gezmenin keyfini çıkardı.

Gezi dönüşünde vatandaşları Belediye Hizmet Binamızın önünde karşılayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, vatandaşlar için bu ve bunun gibi etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Geziye katılan Kütahyalılar ise anlamlı organizasyon için Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat