Özdilek

Güncel

Kütahya Zabıtası'ndan fırın denetimi

Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü denetim ekipleri fırınlarda hijyen, gramaj, fiyat ve ruhsat kontrolü yaptı.KÜTAHYA (İGFA) -  Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kü...

11 Ağustos 2022 Saat: 18:05
Kütahya Zabıtası'ndan fırın denetimi
Kütahya Zabıtası'ndan fırın denetimi

Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü denetim ekipleri fırınlarda hijyen, gramaj, fiyat ve ruhsat kontrolü yaptı.

KÜTAHYA (İGFA) -  Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü denetim ekipleriyle birlikte rutin fırın denetimlerini gerçekleştirdi.

Kütahya'da kurulu fırınları denetleyen ekipler, özellikle gramaj, hijyen, ruhsat ve fiyat denetimlerini gerçekleştirdiler.

Yapılan denetimde fırınlarda herhangi bir soruna rastlanılmazken, fırınlarda alışveriş yapan vatandaşlar yapılan uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek ilgili kurumlara teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat