Özdilek

Güncel

Kütahya ile Darkhan kardeş oldu

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Moğolistan’ın Darkhan şehri ile Kütahya kardeş şehir yapan protokolü imzaladı.KÜTAHYA (İGFA) - Ulusal ve uluslararası platformlarda şehrimizin ve ülkemizin adını başarıyla duyurmaya dev...

4 Aralık 2023 Saat: 20:05
Kütahya ile Darkhan kardeş oldu
Kütahya ile Darkhan kardeş oldu

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Moğolistan’ın Darkhan şehri ile Kütahya kardeş şehir yapan protokolü imzaladı.

KÜTAHYA (İGFA) - Ulusal ve uluslararası platformlarda şehrimizin ve ülkemizin adını başarıyla duyurmaya devam eden Kütahya Belediyesi, kardeş şehirlerine bir yenisini daha ekledi.

Moğolistan’ın Darkhan şehri ile Kütahya’mızı kardeş şehir yapan protokol, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve Darkhan Belediyesi Meclis Başkanı Bat-Ochir Yadambayar tarafından imzalandı.

İmzalanan kardeş şehir ve iyi niyet protokolüne ilişkin konuşan Başkan Işık, “Darkhan Belediyesi Meclis Başkanımız ve meclis üyeleri Moğolistan’dan misafirimiz olarak geldiler. Öncelikle bu ziyareti gerçekleştirdikleri ve iyi niyet protokolünün imzası için şehrimize geldikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim, iki şehrimiz ve iki ülkemiz arasındaki bu iş birliği protokolünü hayırlara vesile eylesin. Her iki şehrimiz için de hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat