Özdilek

Siyaset

Kuşkan,oy pusulaları basımı hakkında bazı endişelerimiz var.

Oy pusulalarının basımı hakkında bazı endişelerimiz var. CNR basım firması pusula basım işini almış. Elbette her Türk vatandaşının o prosedüre uyması sonucu gelişen bir olay, kaça aldığı da önemli değildir.

4 Mart 2014 Saat: 16:41
Kuşkan,oy pusulaları basımı hakkında bazı endişelerimiz var.
Kuşkan,oy pusulaları basımı hakkında bazı endişelerimiz var.

 Kuşkan, KBB danışmanı olan birisinin bu ihaleyi alması doğru değildir. İl seçim kuruluna başvurarak durumu hukuki zemine taşıyacağız. AKP'li birine göz göre göre verilmesi hoş olmadı hatta yanlış oldu. Aklımıza soru işaretleri gelmektedir. Benim anlatmak istediğim AKP'nin kurullarında görev yapması ve de danışmanlık yapması nedeniyle bir rabıta içinde olduğu için karşıyız. Acaba bir şaibe olabilir mi? Aynı durumda biz olsak biz aynını yapmazdık. Hangi parti olursa olsun eleştirirdik. Kuşku ve endişeye kapıldık. Bunun giderilmesi gerekir. Biz hasmane tutum sergilemiyoruz. Il seçim kurulunun alacağı kararı bekleyeceğiz. Biz uyarıyı yaparız ama seçim kurulu bizim uyarımızı dikkate alır almaz bilemeyiz. Seçim kurulu bizi uyarınca biz gerekeni yapıyoruz ama AKP aynı davranmıyor.

İkinci konu ise 14 Mart 2014 sayın genel başkanımız Gebze'ye gelecek. Nedenine gelince genel başkanımızın İzmit'e gelmesi ve Gebze bölgesinin de kentin yüzde 42'sine hitap ettiğinden yola çıkarak bu karar alındı.

Üçüncü konumuz ise, Koeli örgütünün, il ve ilçe başkanlıklarının asıl ve en önemli hedefi KBB'ni almaktır. Bunu kazanırken tabii ki ilçe belediyelerini es geçmek mümkün değildir. 7-8 ilçede önde olduğu kananaatune sahibiz ve KBB'ye asılıyoruz. Bu olasılık çok ciddi şekilde mevcuttur. Tüm ilçelerde çok ciddi gayretlerimiz ve elde ettiğimiz oranlar vardır.

Ben AKP il başkanı gibi toto oynayamam. Ben görevimi yaparım. Yüz bin mi daha mı çok toplarlar bilemem. 2011 Haziran seçimleri öncesi bir miting yaptık. 42 ya da 47 bin kişilik bir katılım sağlamıştık ama Gebze için kesin konuşmaktan imtina ediyorum. Yapacağız ve göreceğiz. AKP Kocaeli'ndeki ne toplar beri çok ta ilgilendirmiyor. Gebze de olmasının gerekçesi ise Cuma günü yapacak olmamıza rağmen bu kez de Gebze'de olmasını istediğimiz içindir. Ilk defa hatta 30 yıldır ilk kez Gebze'den bir milletvekilimiz vardır ve oylarımızın geri kalmaması için o ivmenin tesiri ile planlanmıştır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat