Özdilek

Siyaset

Kuşkan: İzmit İlçede yeni bir yapılanma olacak

CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 91. yılı sebebiyle parti binasında basın mensupları ile bir araya geldi.

9 Eylül 2014 Saat: 17:27
Kuşkan: İzmit İlçede yeni bir yapılanma olacak
Kuşkan: İzmit İlçede yeni bir yapılanma olacak

CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 91. yılı sebebiyle basın mensupları ile bir araya geldi. İl binasında gerçekleşen basın toplantısında geçtiğimiz hafta gerçekleşen ve oldukça konuşulan kurultayla alakalı bazı değerlendirmelerde bulunan Kuşkan, Ankara’da gerçekleşen kurultayın oldukça demokratik bir süreçte geçtiğini belirterek bazı kesimlerin heveslerinin kursaklarında kaldıklarını söyledi. Yapılan basın toplantısına İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ın yanı sıra İl Yöneticisi Cihat Altınyuva, Semra Başlak ve partililer katıldı.


KARDEŞLİK KURULTAYI OLDU
Geçtiğimiz hafta Ankara’da gerçekleşen kurultaya dair açıklamalarda bulunan Kuşkan," Birçok kesimin kavga dövüş beklediği bir kurultaydı. Hatta bazı yazarlar sandalyeleri sabitlemek lazım tarzında yorumlar yaptı. Ama öyle bir şey olmadı. Demokratik düzen içerisinde kardeşlik kurultayı oldu. Sonucunda sayın genel başkanımız 740 oy ile yeniden genel başkan seçildi. Bu bir demokratik süreçti. Geçtiğimiz hafta içerisinde AKP genel kurulu vardı. Orada çok daha farklı bir tablo çıktı karşımıza. Orada tek aday tek ses vardı. Kurultayımız da her şey demokratik bir süreçte tamamlandı” dedi.


İZMİT İLÇENİN DÜŞMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL
İzmit ilçede yaşanan istifalar hakkında da değerlendirmelerde bulunan Kuşkan, “İzmit ilçede bazı değişiklikler oldu. İlçe başkanımız görevinden istifa etti. Hemen ardından da bazı arkadaşlarımız istifa etti. İzmit ilçemizde yeni bir yapılanma olacak. Tüzüğe göre hareket edeceğiz. Şu an İzmit ilçemizde siyasal olarak bir düşme söz konusu değil. Şu an İzmit ilçe binasında bulunan arkadaşlarımızın sayısı siyasi çalışma yeterliliğine sahiptir” diye konuştu.


PASTA KESTİLER
Basın toplantısının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü olarak bir araya gelen partililer CHP’nin kuruluşunun 91.yılı sebebiyle yaş pasta kesti. Günün önemine ilişkin kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Yalçın Kuşkan, “ Atatürk’ün kuruduğu parti bu yıl 91 yaşına girdi. Ben şahsım ve örgütüm adına oldukça sevinçli olduğumu belirtmek isterim. Dilerim nice 91 yıllar görürüz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat