Özdilek

Siyaset

Kuşkan ,Ecevit'i Rahmetle Anıyoruz

Üçünü genel başkanımız rahmetli Bülent Ecevit'in 7.nci ölüm yıldönümü. Kendisini rahmetli anıyoruz.

5 Kasım 2013 Saat: 18:03
Kuşkan ,Ecevit'i Rahmetle Anıyoruz
Kuşkan ,Ecevit'i Rahmetle Anıyoruz

Yaptığı gayretli sosyal ve toplumsal çalışmaları nedeniyle anıyoruz ve her zaman istendiği dik duruşu nedeniyle saygıyla anıyoruz. Ayrıca önümüzde Gazi Mustafa Kemal'in ölüm yıldönümü var.

27 Ekim tarihinde yaptığımız önseçim sonuçları genel merkezce onandı ve adaylarımız resmiyet kazanmış oldu. Yaptığımız Torbalara doldurularak yapılan bir oylama değil ve sonucu belli olmayan bir oylama değildir. CHP'nin adayları Ankara'dan ve üçbeş kişinin oturduğu yerden belirlediği adaylar değildir. Adaylarımızın şu ana kadar Mart sonu yapılacak süreçten çok önce bir tarihte tamamen belirlenmiş olacak. Meclis adaylarımızı da yom haritamıza dahil edeceğiz. AKP daha tamamlamadan biz tüm adaylarımızı belirlemiş olacağız. Gebze'yi ve Kandıra'yı bu ay içinde halledeceğimizi sanıyorum. Kesinleşince haberiniz olur. On adayımızın kimliği net olarak belirlenmiştir.

Partimize Büyükşehir için yapılan tüm başvuruları değerlendiriyoruz. Herkes başvurabılırler ve başvuru süreci devam ediyor. Kocaeli'den karar verdiği zaman başvurusu ya da kendi ağzıyla açıklayacağını sanıyorum.

Ben şans oyunları oynamam Mahmut bey gibi. Herkesin onayına sunduğumuz adaylarla sonucu alırız. Halkın karar vereceği bur durum için tahminlerde bulunmak bence çok erken ve bizim anlayışımızda yok.

Seçik koordinasyon merkezimizi çok yakında işleme koyacağız. Tüm toplantılarımızı yapıyor ve herkesin düşüncelerini aldıktan sonra projelerimiz olarak her ilçe bazında ele alınıp duyurulacak. Kocaeli ve ilçeler için bir seçim stratejisi hazırlıyoruz. Zaten kodroyu da oluşturacağımız bir sürece yaklaşıyoruz.

Yönetimle Gebze ve kandıra konuların bu akşam ki toplantımızda görüşeceğiz. Gebze ve kandıra ilçelerinde görüşmeler yaptik ve görüş aldık.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat