Özdilek

Siyaset

Kuşkan, Çok kritik bir seçim arifesindeyiz.

Yalçın Kuşkan, "Şehitlerimizi anma günü ve İlçe başkanımız ile yönetimi Gölcük'te Donanma anmalarına katıldılar.

18 Mart 2014 Saat: 18:13
Kuşkan, Çok kritik bir seçim arifesindeyiz.
Kuşkan, Çok kritik bir seçim arifesindeyiz.

Çok kritik bir seçim arifesindeyiz. Son çalışmalarımızı gözden geçiriyoruz. Perşembe gününden itibaren ilçe ilçe arkadaşlarımızla görüşmelere başlayınız. Genel Merkez'den gelen müşahit kitapçıklarını sandık kurullarına dağıtıyoruz. Doğru ve düzgün eğitimler verdik bundan eminiz ve seçim hazırlıklarını tamamlıyoruz. Sandıklarda görev alacak arkadaşlarımıza müşahit kitapçıkları dağıtımı devam ediyor.

Polemik konularından mümkün olduguna uzak duruyor ve kenti girecek açıklamalardan kaçınıyorum. Ama bazı konulara açıklık getirmemiz gerekiyor. Pankartlar en seçim güvenliği ile ilgili konularda sıkıntılarımız var. Başiskele kaymakamlığı dahil herkesi bilgilendirmişiz ama pankart kamuya ait karayolu kenarı olduğu için kaldırıldı. Bunlar küçük oyunlar ve hiç te iyi olmayan sonuçlar doğurmasın riye uymaya çalışıyoruz. Sayın Güneş ve sayın Sirmen'le ilgili açıklamanı bizi üzmüştür ama bu hiçe etik olmayan bir davranıştır. Şaşın Sirmen parti üyelerinin önemli bir teveccühünü kazanmış bir partilimizdir. Bizim asıl hedefimiz Büyükşehir belediyesidir. KBB'de AKP'yi ve Karaosmanoğlu'nu yakaladığımızı düşünüyorum ve son on günlük sürede onları de geçeceğimizi düşünüyorum.

Mahmut beş cemaati kastederek, sandıklara çok dikkat etmek gerekir demiş. Cemaat daha önce bu arkadaşlarla içiçe iş tutuyorlardı. Sandıklar sahiplenilmeli derken geçmişte acaba birşeyler mi oldu diye soru işaretleri aklımıza geliyor. Kentte barış ortamı içinde seçimlerin yapılmasını istiyor ve buna göre davranıyoruz. Bu akşam ki il kurul toplantısında son on günü nasıl değerlendireceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunacağız.

Selman beyle bugün bir görüşmemiz oldu ve böyle bir ifadesi olmadığını açıkça belirtti. Kocaeli'nin ve çocuklarımızın geleceği için KBB'nin alınmasın ve bunun için CHP iktidarına ihtiyaç vardır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat