Özdilek

Siyaset

Kuşkan,Biz seçimde umduğu başarıyı bulamamış bir partiyiz

CHP il başkanı Yalçın Kuşkan, 30 Mart Yerel seçimlerinde KBB Meclis üyesi olan CHP'lilerle buluştu.

8 Nisan 2014 Saat: 20:13
Kuşkan,Biz seçimde umduğu başarıyı bulamamış bir partiyiz
Kuşkan,Biz seçimde umduğu başarıyı bulamamış bir partiyiz

Kuşkan, "Bu akşam il kurulunu ilk kez toplayacağız ve KBB meclis kadromuza topladık ve toplantı yaptık. Ilçe belediye meclis üyelerini de toplayarak toplantı yaptık. Bugün CHP olarak üzücü bir olay yaşadık ve genel başkanımıza bir yumrukla saldırı gerçekleştirdiler. TBMM içi ve grup salonu girişinde yapılan ve Türk demkrasisine yaplan mefur bir saldırıdır. Bu saldırının arkasından neler çıkacak bekliyoruz.

Bize ulaşmış istifalar yok ama olacaktır elbette. Olduğu zaman da atamalarımızı yaparız. İlçelerde tabii ki bazı değişiklikler olur, kendi bırakır, alınır ama gelişme aşamasında olan olaylar değil henüz. Il kurulunda ve genişletilmiş toplantılarda gerekli çalışmaları yapalım herşey ortaya çıkacaktır. Secimden sonraki ilk toplantıyı birazdan yapacağız. Bir kanaat oluşması lazım. Mutlaka bir değerlendirme yapılacaktır. Belediye meclis üyesi olan ul ve ilçe yöneticilerinin yerine görev alacak kişileri belirleriz. Kadın kolları başkanını biz atayacağız ama en fazla iki ay içinde genel merkez seçim tarihini belirleyecek ve çalıştıracak.

Bir yerde başarısızlık varsa nihayi sonuçta en üstemi giriş ben olduğum için ne gerekirse onu yaparız. Biz sorumluluğu almayacak alamayacak insanlar değiliz. Başarısızlığı kişilere bölüştürmenin arkasına sığınmayız. Önümüzdeki süreç zaten bunu belirleyecektir.

Biz seçimde umduğu başarıyı bulamamış bir partiyiz. Önce seçim başarısızlığımızı değerlendireceğiz ve ondan sonra bakacağız.

Benim oturduğum yer suçlama yeri değildir. Sefa Sirmen'in yorumu kendini bağlar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat