Özdilek

Kültür/Sanat

Kuruçeşme Hatip Köyde Ev Yangını!

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

  Kuruçeşme Hatipköy Mahallesi'ndeki bir evde çıkan yangın, korku dolu dakikalar yaşanmasına neden oldu. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü

 

İZMİT Kuruçeşme Hatipköy Mahallesi, düne alevlerle uyandı. NATO Caddesi üzerinde iki ayrı ailenin yaşadığı bitişik bir evde çıkan yangın, korku dolu dakikalara neden oldu. Kıvılcımların ahşap çatıya ulaşması ile daha da büyüyen yangını, itfaiye ekipleri güçlükle kontrol altına aldı.

 SÖNDÜREMEDİLER Hüseyin ve Nevzat Sağlam’a ait olduğu öğrenilen, bitişik ve tek katlı müstakil evde, sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi Hüseyin Sağlam ile evde bulunan kadınlar gerçekleştirdi. Ancak alevleri söndüremediler. Mutfaktan başlayarak kısa zamanda bütün evi ve ahşap çatıyı saran alevleri gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerini aradı.

 

  Yangın ihbarını alır almaz olay yerine ambulans ve 3 adet itfaiye ekibi geldi. Ekipler yarım saatte kontrol altına aldı. Ev sahiplerinden Hüseyin Sağlam birkaç defa yangına müdahale etmek istedi. Yaşlı adamı, başına bir kaza gelmemesi için polis ve itfaiye ekipleri güçlükle ikna etti. Yaklaşık 1.5 saatte tamamen kontrol altına alınıp söndürülen yangın nedeniyle eşyalar tamamen kullanılmaz hale gelirken, evde de büyük çapta maddi hasar oluştu.

 

 Ev sahipleri soruları cevaplamazken, yetkililere evde sobanın yanmadığını ve mutfakta yemek pişmediğini ifade ederek, yangının çıkış nedenini bilmediklerini söyledikleri öğrenildi. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili polis ve itfaiye inceleme başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat