Özdilek

Siyaset

Kurtulmuş 19 Mart’ta Gebze’ye geliyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

HAS PARTİ Genel Başkanı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş 19 Mart’ta Gebze’ye geliyor.

 

Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş 19 Mart Cumartesi Günü Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nı ziyaret edecek. Kurtulmuş ziyaretlerinde ilçelerdeki parti binalarının açılışlarını yapacak ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

HAS PARTİ Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un ziyaretiyle ilgili bir açıklama yapan HAS PARTİ Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Kurtulmuş’un Kocaeli’ne özellikle de Gebze ve çevresine ayrı bir önem verdiğini belirterek, Kurtulmuş’un  tüm gününü Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda geçireceğini söyledi. Kurtulmuş’un İlçelerdeki parti binalarının açılışlarını yapacağını kaydeden Kaya, “Genel Başkanımız açılışların yanı sıra, vatandaş ve esnaflarımızı da ziyaret ederek halkla kucaklaşacak ve halkımızla sohbet ederek düşüncelerini dinleyecek” diye konuştu.

Kurtulmuş’un ziyaretini büyük bir heyecanla beklediklerini ifade eden Recep Kaya, “Türk siyasetinin yeni yıldızı ve müstakbel başbakanımızı ağırlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Kaya ayrıca açılış programlarına tüm vatandaşları davet etti.

 

Kurtulmuşun 19 Mart Cumartesi günü programı şöyle:

 

10.00- Sivil Toplum Kuruluşları, muhtarlar, iş adamları ve basın mensuplarının katılacağı kahvaltılı hasbihal toplantısı.

12.30- Dilovası HAS PARTİ Teşkilat Binası’nın açılışı.

14.00- Çayırova HAS PARTİ Teşkilat Binası’nın açılışı ve Fatih Caddesi’nde halkla kucaklaşma.

15.00- Darıca HAS PARTİ Teşkilat Binası’nın açılışı.

17.00- Gebze HAS PARTİ Teşkilat Binası’nın açılışı. Yeniçarşı ve Eskiçarşı ziyareti ve halkla kucaklaşma.

19.30- Erzurumlular Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu Gebze Kapalı Spor Salonu’ndaki programa onur konuğu olarak katılım.

 

             Dilovası İlçe Başkanlığı açılacak

 

19 Mart’ta Dilovası`nda incelemelerde bulunacak olan Kurtulmuş, ilçe Başkanlığının  teşkilatının açılışını da gerçekleştirecek. HAS Parti Dilovası İlçe Başkanı Fevzi Perk, “Genel başkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Tüm çalışmalarımız tamamlandı. Coşkulu bir kalabalıkla ilçe teşkilatımızı açacağız” dedi. Saat 12.30`da ilçe binasının açılışını yapacak olan Kurtulmuş, Dilovası`nda bazı incelemelerde de bulunacak. Dilovası`na büyük önem veren Kurtulmuş, Dilovası halkıyla da görüşecek, sorunlarını dinleyecek

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat