Güncel

Kurbanlık kaçarsa, belediyeyi arayın

Kartepe Belediyesi, kaçan kurbanlıklar için yakalama timi kurdu. Kurbanlığı kaçanlar, 373 60 60 numaralı telefonu arayabilecek.

7 Ekim 2013 Saat: 22:38
Kurbanlık kaçarsa, belediyeyi arayın
Kurbanlık kaçarsa, belediyeyi arayın

Kartepe Belediyesi, Kurban Bayramı’nın huzurlu ve rahat geçmesi için bu bayram öncesinde de hazırlıklarını tamamladı. Kartepeliler, bayram süresince yaşadıkları sorunlar için 24 saat görev yapan Belediye Zabıta Müdürlüğü’nün 444 33 73, 373 60 60 ve 316 68 60 nolu telefonlarına başvuru yapabilecekler.

Kent Bayramlaşması, bayramın ikinci günü saat 11.00’de Uzunçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  Bayram süresince kesilecek kurbanlıkların sakatatları belediye ekiplerince toplanacak. Çevre kirliliğinin önüne geçilmesi adına yapılacak toplama işlemleri bayramın 1. günü saat 11.00’de start alırken bayram süresince ekipler görev alacak. Bayram boyunca 5 ayrı ekip halinde 10 kamyon ve 10 kepçe vasıtasıyla toplam 50 personel ilçe genelinde toplayacakları sakatatları İzaydaş’a teslim ederek çevre kirliliğine izin vermeyecekler.

373 60 60’I ARAYIN

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bayram süresince ilçe genelindeki zabıta noktalarında görev yapmaya devam edecek. Arife günü ilçede İstasyon Mahallesi’nde, Derbent Kapalı Pazar Alanı ve Uzuntarla Bağdat Mahallesi’ndeki merkez pazarları kurulacak. Kartepeliler güven içinde bayram alışverişlerini yapabilmeleri için pazar yerlerinde zabıta ekipleri denetimde bulunacak. Kartepe Belediyesi Zabıta Ekipleri'ne kaçan kurbanlıkların 373 60 60 nolu telefona bildirilmesi istendi. Kurban bayramlarında yaşanan en önemli sorunlardan biri olan kaçan kurbanlıkların yakalanması amacıyla Kartepe Belediyesi kurban yakalama ekibi de oluşturdu. Bayramın ilk 2 günü çalışacak ekipte 3 personel görev yapacak. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat