Özdilek

Aşayiş

Kurban satıcıları,uyarıldı

Kurban satıcıları , İl Asayiş Şube Müdürlüğü Koordinesinde, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Ekipleri ile Kocaeli Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

26 Ağustos 2017 Saat: 00:57
Kurban satıcıları,muhtemel dolandırıcılığa karşı uyarıldı
Kurban satıcıları,uyarıldı

Değişik illerden kurban satmak amacıyla Kocaeli İzmit İlçesi Alikahya mevkinnde kurulan Modern Kurban Pazarına  gelen  kurban satıcılarına, sahte para, tırnakçılık ve tantanacılık ismi verilen suçlara karşı  İl Asayiş Şube Müdürlüğü Koordinesinde, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Ekipleri  ile  Kocaeli Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.   İl Asayiş Şube Müdürü Ömer Kodal’ın da katıldığı toplantıda, esnaflar kendilerine anlatılanları büyük bir dikkat ile dinledi. Ayrıca bilgilendirme amaçlı broşür dağıtımı yapıldı. Polisin yaptığı bilgilendirmeyi dikkatle dinleyen  esnaf  yapılan uygulamadan  memnun kaldıklarını beliretek emniyet güçlerine teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat